Tanken var ju från början att jag skulle vara mer aktiv på den här bloggen och skriva om min tid som online marknadsförings-student på Medieinstitutet men aja… det blev som det blev och här kommer första inlägget istället.

Men detta är inte vilket inlägg som helst, det är nämligen så att jag påbörjat min första LIA period nu som kommer pågå under 10 veckor och jag kommer spendera dessa veckor på bästa sätt med det grymma teamet hos Maia. Maia är en digital tillväxtbyrå som drivs av några av Sveriges kanske främsta digitala marknadsförare. Hos Maia kommer jag främst arbeta med digital analys men kommer även få känna på att arbeta med SEO och få bygga en satelitsajt.

Maia är en nystartad byrå som satsar stort och har sitt största fokus på att skapa den bästa arbetsplatsen för sina medarbetare. Nu är jag inne på min tredje vecka här och det kunde inte kännas bättre! Grymma kollegor som har gett mig ett grymt bra välkomnande. Teamet här är verkligen en familj där alla hjälper varandra om det skulle behövas och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Det är sällan man känner att man längtar till att komma in till kontoret (trots att kontoret befinner sig i en renoveringsfas för tillfället).

Under mina första veckor har jag fått hjälpa till att automatisera en månadsrapport och hjälpa till att skapa en dashboard för kunds räkning. Jag har även fått vara med och sätta upp tracking för en kunds webbplats och det har varit mycket kul och lärorikt att få vara med och bidra i riktiga projekt åt kunder. Utöver det har jag skrivit två inlägg till deras blogg varav en är publicerad och handlar om Googles stora nyhet att de ska plocka bort Universal Analytics nästa år. Läs mer om det här!

Kan ju rekommendera alla som läser detta inlägg att gå in och kolla på något av alla de grymma webinars som Maia håller titt som tätt om ni vill lära er mer om digital marknadsföring!
Sen tycker jag även att alla borde gå in och följa Maia på LinkedIn för att hänga med i allt kul som händer!

Ha det bra så hörs vi i framtiden!

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
    Arkiv

    Kontakt