B-Group, Event Coordinator
Augusti 2020 – Nuvarande
Ordnar och sköter driften av kurser inom Innovative sport management. Ser till att föreläsare kommer på plats, föreläser själv inom projektledning. Sköter även företagets sociala medier där jag ser till att där finns content att lägga upp samt planerar när posts ska göras.

BWF (Badminton World Federation), Internship
Oktober 2019 – December 2019
Tre månaders praktik hos BWF på deras huvudkontor i Kuala Lumpur, Malaysia.

Mina främsta arbetsuppgifter var administration men ingick även i en rad olika projekt med de olika avdelningarna på kontoret. Bland annat hjälpte jag dem utveckla, skapa och skicka ut undersökningar till deras medlemmar. Jag arbetade även med marknadsavdelningen där jag analyserade rapporter som de tagit fram tillsammans med externa inhyrda företag. Jag fick även under min tid ha ett telefonmöte med det Afrikanska badminton förbundet för att försöka lösa deras problem med brist av utrustning och priset på frakten som det kostade dem att köpa in från Europa. Under min tid där arbetade jag mycket med hemsidan och uppdaterade informationen där så att de hängde med i tiden och med de turneringar som spelades. Skötte även mycket av kontakten med medlemsorganisationerna och svarade på deras frågor samt skickade information till dem.

Spiideo, Marknadsassistent
Hösten 2017
Praktik hos sportvideoanalysföretaget Spiideo där jag främst arbetade med analys av marknaden, konkurrenter och företaget själva. Arbetade även med att ta fram en SWOT-analys av företaget för att se hur företaget skiljer sig jämfört med konkurrenter och hur man ska positionera sig på marknaden. Kom även upp med en idé att göra deras tjänst tillgänglig för den allmänna publiken för att på så sätt få in mer pengar till företaget och visa upp deras tjänst för den breda marknaden. Denna idé genomfördes sedermera sommaren 2021. 

Malmö FF, Målvaktstränare

Augusti 2020-maj 2021
Målvaktstränare för Malmö FF:s akademier runt om i Skåne där huvudansvar var att träna målvakterna men även att sköta uttagningarna till nästkommande års akademier. 

Sportseminarier, Säljare
ferbuari 2021-maj 2021
Säljare på Sportseminarier där jag sålde kurser och utbildningar inom sporten. Två av utbildningarna var ”Diplomerad klubbchef” och ”Diplomerad Sportstrateg”. Utöver detta arbetade jag även en del med analys av sociala medie-kampanjer och var även med under utbildningarna som stöd till föreläsaren. 


Christina Stjernborg AB (Best Transport), Chaufför
Maj 2017 – augusti 2018
Budbilsförare för Best transport där jag arbetade med att hämta och leverera produkter till olika företag såväl som hemleveranser till privatpersoner.  

ICA Supermarket Rönneholm, Butiksmedarbetare
juni 2013-augusti 2016
Sommarjobb som butiksmedarbetare på ICA där jag arbetade med att packa upp varor, ansvarig för kött, inventering och kassan.

GIF NIKE, Målvaktstränare
mars 2016-2021
Målvaktstränare i fotbollsklubben GIF Nike i Lomma. Gör detta ca. en gång i veckan som extra inkomst och för att kunna få möjligheten att utbilda mig vidare nästa steg, målvaktsutbildning A.  

Malmö FF, Publikvärd
mars 2011-November 2016
Började arbeta med att sälja matchprogram innan matcherna innan jag gick över till att arbeta som publikvärd. Efter ett år som publikvärd gick jag över till mediacentret och spelargången där jag arbetade under Champions League med att kolla ackrediteringar och välkomna bortalaget.  

Storesupport, Orderplockare
September 2019- December 2019
Arbetade extra som orderplockare på CityGross lager i Staffanstorp under tiden jag läste kursen ”Idrottspsykologi II”. Arbetsuppgifterna var att packa matkassar som gjordes av kunder online. Jag arbetade även med att packa upp varor samt städning och nedmontering av lagret som skulle stängas i December 2019.