Mitt namn är Lenny Silwer Wright

Just nu studerar jag till online marknadsförare på Medieinstitutet i Stockholm. Till våren ska jag ut på Lia och söker nu efter ett företag som kan erbjuda mig lika mycket erfarenheter och kunskap som jag är redo att ge engagemang och positiv inställning tillbaka! Tveka inte att höra av dig och läs gärna mer om mig nedan! 
Vi hörs!

Lenny Silwer Wright - Student online marknadsförare

Trevligt att träffas! Mitt namn är Lenny Silwer Wright...

Jag är 24 år och studerar just nu Online marknadsföring på Medieinstitutet. Sport och marknadsföring är min passion och brinner för att varje dag lära mig något nytt.

Född i Paris med en svensk mamma och med en pappa från Storbritannien är förändring och kultur något som jag varit tvungen att anpassa mig till. Flyttlasset gick tidigt till Sverige och Malmö där jag började utveckla mitt stora sportintresse. Testat på det mesta som exempelvis innebandy, badminton, handboll, basket och fotboll där jag fastnade extra för de två sistnämnda. Med ett skol-SM guld i basket, en elfteplats i fotbolls-sm för 13-åringar och ett DM-guld i badminton var framgångarna tidigt framme. Men bakom varje framgång finns det motgångar. Med en stor knäskada som ung som höll mig borta från sporten i flera månader insåg jag att sporten är mitt liv och att  så fort man slutar vill man tillbaka. Sporten och tävlingen blev beroendeframkallande och framförallt känslan av att tillhöra gemenskapen i ett lag. Tidigt insåg jag hur viktigt det är med gruppdynamik och hur varje del i laget måste fungera för att laget tillsammans ska segra.

Skoltiden ledde in mig på ett spår där jag fann företagande, projektledning, ekonomi och marknadsföring speciellt intressant. Därför valde jag att läsa ekonomiprogrammet på Polhemsskolan i Lund under min gymnasietid. Trots det ökade intresset kring ekonomi och företagande så släppte jag aldrig sporten, jag fortsatte spela fotboll på division 3 nivå. Dock var jag inte klar med det akademiska utan gav mig in direkt i universitetsvärlden där jag började studera Sport management – inriktning marknadsföring och projektledning på Malmö Universitet. Denna utbildning gav mig grunden till att jobba inom sportens värld vilket är min slutgiltiga dröm.

”Belive you can do it and you are halfway there!”

Efter avslutad utbildning bestämde jag mig för att tillämpa mina teoretiska kunskaper i praktiken samtidigt som jag ville lära mig mer, så jag begav mig till andra sidan världen. Hösten/vintern 2019 åkte jag till Kuala Lumpur, Malaysia för att ha en 3 månaders praktik hos Badminton World Federation. Denna period var mycket lärorik med mycket nya intryck och kunskaper, både arbetsmässigt och livsmässigt med att leva i en helt annan kultur än den i Sverige.

Hemkommen från Malaysia med nya erfarenheter och en ännu större hunger att ge sig in i arbetslivet i sportens värld stötte jag på ett nytt hinder i form av Coronapandemin. Fler förlorade sina jobb inom sporten, marknadsföringen och eventvärlden vilket gjorde det svårt att slå sig in på marknaden. Under denna tid fick man ta det man kunde få. Det ledde mig till ett jobb som deltidsäljare hos Sportseminarier kombinerat med att vara målvaktstränare i Malmö FFs akademier runt om i Skåne. Under det året hann jag även med att vinna Division 2 med IFK Malmö så allt var inte dåligt under pandemin!

Flyttlasset gick sedan vidare när jag flyttade till Stockholm sommaren 2021 för att påbörja studier på Medieinstitutet som Digital marknadsförare. Anledningen till den utbildningen är på grund av mitt intresse för marknadsföring sen min gymnasietid. Marknadsföringen förändras hela tiden och det digitala är mycket intressant, speciellt om man kan få in det i sporten där det enligt mig finns stor utvecklingspotential. Sporten är kvar i gamla banor med skyltar på arenan och ett litet märke på en matchtröja. Sporten har en enorm potential med sina känslomässiga band till supportrarna och de som följer dem, de måste kunna utnyttja de nya medierna bättre. Detta är min ambition, att vara med och hjälpa att utveckla sportens digitala marknadsföring och hur de hanterar sina sociala kanaler.

Hoppas detta gav er en klarare bild av mig och så hoppas jag vi kan ses snart på något sätt!

Ha det bra!

Min utbildning

Jag studerar just nu till online marknadsförare på Medieinstitutet i Stockholm. Några av sakerna vi går igenom på utbildningen är följande: 

  • Content Marketing och Ads
  • Digital Analys
  • Entreprenörskap
  • Mediestrategi och kampanjplanering
  • Presentation och pitch
  • SEO och SEM
  • Strategisk marknadsföring
  • Webbteknik
 
 Efter avslutad utbildning är tanken att jag ska besitta kompetenser och kunskaper inom dessa områden tillsammans med massa nyttig erfarenhet från mina två Lia perioder som är 10 veckor vardera. Här kommer ni in! Vill ni hjälpa mig få omvandla mina kunskaper till kompetenser och erfarenheter så tveka inte på att höra av er till mig!

Kontakta mig gärna på något av nedanstående sätt eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig så fort jag har möjlighet!