2016-2019

Sport Management

Kandidatexamen i Sport Management på Malmö Universitet. Mina främsta inriktningar under utbildningen var innovativ projektledning samt marknadsföring. 
Här nedan kommer några få av de kunskaper som jag fick med mig efter utbildningen.

Innovativ Projektledning

Fick arbeta med Region Skåne för att lösa deras problem med att få ut information till deras intressenter på ett mer effektivt sätt än ändlösa dokument.

Marknadsföring inom sport

Fick lära mig hur marknadsföringen fungerar inom sporten och vad som skiljer den mot andra företags marknadsföring. Vad man behöver tänka på när man arbetar med sport och vad man kan göra.

Avtalsrätt

Grunderna i juridik och hur ett avtal ska skrivas och lagstiftningen kring avtal som skrivs mellan de olika parterna.

Marknadsanalys

Fick arbeta både teoretiskt och praktiskt på ett av världens snabbast växande Sport-tech bolag med analys av marknaden, konkurrenter och dem själva för att maximera deras prestationer.

2021- 2022

Onlinemarknadsföring

Yrkeshögskola på Medieinstitutet. En 1,5 års utbildning där 12 veckor kommer att vara Lia period där jag kommer få chansen att utveckla mina kunskaper till kompetenser. Några saker jag kommer lära mig med utbildningen är följande:

SEO/SEM

Utläsa förbättringar för sökmotoroptimering. Utveckla en kontostruktur för sökmotormarknadsföring. 

Digital analys

Sätta upp tracking på webblats, analysera uppsatta KPI:er och skapa rapporter med de viktigaste insikterna utifrpn de utsatta KPI:erna. 

Content marketing och ads

Planera för marknadsföring av content i olika digitala kanaler och plattformar. Anpassa marknadsföringsstrategi för olika målgrupper.

Mediestrategi och kampanjplanering

Färdigheter i att planera och genomföra en digital kampanj mot tydliga och relevanta mål.